Koala_Stonkus Paskelbta Rugsėjis 5 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Koala_Stonkus 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @ Vadim_Kalashnikov 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Stabdo gaudomą žaidėją be + perspėjimo, galvojau, jog ne mane gaudo, o kažką kitą, bet gavęs tazerį supratau, kad mane. Nu tvarkoj už KET pažeidimą sutinku, kad galėjo baust, tvarka, bet už krovinio tikrinimą tris kart tikrai nesutinku, keiksmažodžiai bei kolegos krovinio sunaikinimas. Čia mano kolegos krovinio sunaikinimas čia kam to reikėjo? Civilių mašinas mieste irgi taip pat šaudai? 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/5r8x8a The_Thug ir Immortalas_Gamn sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vadim_Kalashnikov Paskelbta Rugsėjis 5 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 (redaguota) Kadangi čia LMG5, be bugų neįmanoma - buvai stabdomas su + ir tai akivaizdžiai matosi mano medžiagoje. Dėl KET - Taikoma, kai nesilaikoma Kelių Eismo Taisyklių (KET), pavyzdžiui, trankomi žaidėjai, stulpai, važiuojama priešpriešine kelio juosta, per geležinkelio bėgius. Nėra tokio dalyko kaip krovinio tikrinimo atšaukimas, tiesiog nepavyko nei kart patikrint, kadangi pirmą kartą priekabą buvo per toli, antrą kart tave Just_Girll nutrenkė (automatiškai krovinys per toli), tik iš trečio karto pavyko tave normaliai patikrinti. (Tau manatrodos turėjo paaiškinti Mantas_Flatron, bet per ilgą kaklą kaip žirafai ilgai eina informacija.) Dėl Just_Girll krovinio lai kreipiasi dėl kompensacijos, tu ne prie ko kaip ir šitas papeikimas dėl krovinio sunaikinimo. 18:48:22 Žaidėjui Just_Girll perdavėte 50,000 € 5. Temos autorius privalo būti tas, kuris situacijoje yra nukentėjusysis. https://medal.tv/games/gta-v/clips/nsUVY1KrBf8vae9r6?invite=cr-MSxYWEssMTY2Mzg3OTgw Keiksmažodžiai? Nu tebūnie už tą "po*xui" Ir iškart atsakau į tavo klausimą dėl šaudymo į civilių transporto priemones - šaudau, bet ne tavo nosiai šita informacija. Redaguota Rugsėjis 5 nario Vadim_Kalashnikov Koala_Stonkus sureagavo į tai 1 🛠 Mechanikų firmos direktorius 2025.09.23 - 2026.06.12 🛠 🛠 Mechanikai 2023.11.12 - 2025.09.04 (Darius_Danikov, Svarke_Nzo) 🛠 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta Rugsėjis 5 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 (redaguota) Įrodymuose matosi, kad pareigūnas paspaudė „+“, todėl perspėjimas buvo duotas. Dėl krovinio tikrinimo – pareigūnui atliekant patikrą sistema neaptiko priekabos. Mano supratimu, tai yra paties serverio klaida, todėl nemanau, kad dėl to pareigūnas turėtų būti baudžiamas. Už keiksmažodžius skiriamas žodinis įspėjimas ir tiesioginis direktoriaus paliepimas išsiplauti burną su ūkiniu muilu. Už krovinio sunaikinimą žala buvo atlyginta. Reziumė: darbuotojas pateikė įrodymus, todėl papeikimas atmetamas. Tačiau už keiksmąžodžius darbuotojui skiriamas žodinis įspėjimas. Redaguota Rugsėjis 5 nario Mantas_Flatron Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai