Jump to content

peikiu check_bass

The_Thug

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:the_thug
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: pagrinde del 40star, bet noreciau itarimus ir kitus pamatyt, nezinojau kad pasibaigus gmkl turi laukt kol tave supakuos pd, pirma karta girdziu kad po gmkl gaujinem deda /bega, net nepastebejas ipisau /q nes lole reikia divizija keltis, prisokes atsedejau laika,isejas gavau staru nes tipo kaltas del /dc kad atsijungta buvo gamyklos viduje, nes neismeta o uzdaro duris ir jei paskutinis tai lauk kol pagetins, man uzdejo /bega, bet  ka man daryt gamykloj esu nei jis supakuos mane nei ka, tai tiesiog atsijungiau. prisijungiau pagetino gaujinis i jail ir kai isejau manes lauke check bass prie isejimo, piso random staru nesuprazi uz ka, dar apieskojo nark prie isejimo
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/tuieAgB

Redaguota nario The_Thug

geru pabaigu nebuna

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 4 minutes(-čių), The_Thug rašė:

tu kurwa dalbajobe pazek valandas isgama

1. Įtarimai gali būti paskirti tik turint vaizdinę medžiagą (nuotraukos, vaizdo įrašai), kuri atlikta prieš 1 val. Valandos ribojimas netaikomas jei žaidėjas pateikė civilio pareiškimą discord platformoje arba atsijungė, tuomet įrodymai galioja 24h.
  2. izeidinejimai. https://streamable.com/koc00q
Redaguota nario Check_Bass
Nuoroda į atsakymą

esmes nekeicia, tu po gamyklos /bega panaudojai, cia tau kas? prasleisk ir sugauk? tu atsipotryk, kai minimum 10min nelieciamybe turi but gaujiniam po gmkl, tai kam mes hardworkinam tose gamyklose jei toks kaip tu gali uzdet bega ir pakidalint visa surinkta narkata?

geru pabaigu nebuna

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, The_Thug rašė:

esmes nekeicia, tu po gamyklos /bega panaudojai, cia tau kas? prasleisk ir sugauk? tu atsipotryk, kai minimum 10min nelieciamybe turi but gaujiniam po gmkl, tai kam mes hardworkinam tose gamyklose jei toks kaip tu gali uzdet bega ir pakidalint visa surinkta narkata?

Kaip uzdejau bėga iškart atsijungei tai skamba kaip tavo problema ne mano gero vakaro.

Nuoroda į atsakymą

tu vel savo, man seni gamykloj susibuginus su 6 star laukt kazko siulai? atsijungiau paprasciausiai ir tiek tu seni pjauni

geru pabaigu nebuna

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas atmestas. Darbuotojas paaiškino dėl ko tave nubaudė ir kokiomis taisyklėmis vadovavosi. Neneigiam, kad atsijungei nepastebėjęs /bega statuso, tačiau tai nedraudžia pareigūnui sudėti įtarimų dėl ,,nusikaltimų". 

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...