Tomas_Keduro Paskelbta Rugsėjis 13 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tomas_Keduro 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Yuki_Ishikawa 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Ramei važevau, pradėjo šaudyti į padangas ir pridėjo staru... Stop alerto nemačiau ir neturėjau jokiu staru, stabdi be priežasties, kan........ 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Yuki_Ishikawa Paskelbta Rugsėjis 13 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 Aiškiai matosi foto uždėtas bėglio statusas, kadangi buvai stabdomas patikrai, bet nestojai. Po kažkiek laiko gaudymo, užmečiau /bega ir /sekti. Buvai gaudomas, bėgai non-rp darydamas ir tt.. Ne vien aš gaudžiau. Pagautas tai jau apsimeti šlanga. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Keduro Paskelbta Rugsėjis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 kaip naudoji /bausti, reikia turėti įrodymus už ka. Kaip užmeti /sekti tai gal todėl dar kažkas ir privažiavo, + su bmw mocu negalima dirbti, ane ? Bet nesvarbu, ne čia problema. + Šaudymas per langa į manę. Mano kaltė, kad video neturiu, norėjau įrodyti, kad nemačiau stop alerto, manau normalu kaip tu su darbine auto o aš su bmw m3 tai greitesni ženkliai ir nesimato stabdymo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Yuki_Ishikawa Paskelbta Rugsėjis 13 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 Su bmw mocu gaudė, nes Kelių Policijos skyriaus darbuotojas. Jiems galima. Šaudymas buvo, nes nestojai nei man, nei jam. Kad nematei stop alerto tavo bėdos, turbūt ir sirenų už tavęs pradėjusių kaukt negirdėjai? Vien pamatęs, kad uždėtas bėglio statusas ir sekimas, jau turėtum susivokt sustot ir išsiaiškint kur problema, o ne bėgt pievom ir miškais. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Keduro Paskelbta Rugsėjis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 Bla bal bal, laukiu foto/video. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugsėjis 13 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 prieš 31 minutes(-čių), Tomas_Keduro rašė: Bla bal bal, laukiu foto/video. https://streamable.com/n8y0k6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Keduro Paskelbta Rugsėjis 13 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 prieš 1 minutę, Check_Bass rašė: https://streamable.com/n8y0k6 Taip ten aš su pilku bmw. Nemačiau jokio stop elerto ir neturėjau staru, tai važiavau link medkerciu, kaip niekur nieko. Yuki_Ishikawa sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Rugsėjis 13 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 prieš 2 minutes(-čių), Tomas_Keduro rašė: Taip ten aš su pilku bmw. Nemačiau jokio stop elerto ir neturėjau staru, tai važiavau link medkerciu, kaip niekur nieko. A tu sirenų negirdi ar klausos aparato reik pats matei kad gaudo būtum sustojęs nieko nebūtų buvę. Yuki_Ishikawa sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolis_Laupokas Paskelbta Rugsėjis 13 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 13 Papeikimas atmestas. @Yuki_Ishikawa kitam kartui turek įrodymus. Darbuotojiai pateike pov. Jei paskui tave važuoja policininkas su švytureliais tai geriau sustok o ne bėk. Check_Bass sureagavo į tai 1 sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai