Jump to content

Peikiu Yuki_Ishikawa

Tomas_Keduro

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Tomas_Keduro
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Yuki_Ishikawa
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Ramei važevau, pradėjo šaudyti į padangas ir pridėjo staru... Stop alerto nemačiau ir neturėjau jokiu staru, stabdi be priežasties, kan........
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

image.thumb.png.ce9704e2ee43e40766746adcfbf4bc6c.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Aiškiai matosi foto uždėtas bėglio statusas, kadangi buvai stabdomas patikrai, bet nestojai. Po kažkiek laiko gaudymo, užmečiau /bega ir /sekti. Buvai gaudomas, bėgai non-rp darydamas ir tt.. Ne vien aš gaudžiau. Pagautas tai jau apsimeti šlanga.

Nuoroda į atsakymą

kaip naudoji /bausti, reikia turėti įrodymus už ka. Kaip užmeti /sekti tai gal todėl dar kažkas ir privažiavo, + su bmw mocu negalima dirbti, ane ? Bet nesvarbu, ne čia problema. + Šaudymas per langa į manę. Mano kaltė, kad video neturiu, norėjau įrodyti, kad nemačiau stop alerto, manau normalu kaip tu su darbine auto o aš su bmw m3 tai greitesni ženkliai ir nesimato stabdymo. 

Nuoroda į atsakymą

Su bmw mocu gaudė, nes Kelių Policijos skyriaus darbuotojas. Jiems galima. Šaudymas buvo, nes nestojai nei man, nei jam. Kad nematei stop alerto tavo bėdos, turbūt ir sirenų už tavęs pradėjusių kaukt negirdėjai? Vien pamatęs, kad uždėtas bėglio statusas ir sekimas, jau turėtum susivokt sustot ir išsiaiškint kur problema, o ne bėgt pievom ir miškais. 

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Tomas_Keduro rašė:

Taip ten aš su pilku bmw. Nemačiau jokio stop elerto ir neturėjau staru, tai važiavau link medkerciu, kaip niekur nieko. 

A tu sirenų negirdi ar klausos aparato reik pats matei kad gaudo būtum sustojęs nieko nebūtų buvę.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...