Jump to content

Gaujų bazės


Hoperis_Code

Rekomenduoti pranešimai

image.png.eee5761d105835ff69a4b19a69e0bd90.png

iy0BEgA.png

Sveiki,

kreipiuosi į LMG5 bendruomenės gaujos narius ir paprastus žaidėjus, norėdamas sužinoti Jūsų vizijas ir idėjas apie tai, kaip turėtų atrodyti gaujų bazių ir hood'ų sistema.

Pagr. Administracija paprašė surinkti žaidėjų norus, kad pagal juos galėtume sukurti šią sistemą. Tam, kad galėtume pasiekti geriausią įmanomą variantą - reikalinga kuo daugiau skirtingų nuomonių ir idėjų. 

Projekto komanda ir Gaujų priežiūra atsirinks ir sudarys paveikslą kaip turėtų atrodyti ši jau daugelio žaidėjų laukiama sistema.

iy0BEgA.png

Pasidalinti atsakymais galite laisva forma arba pasiremti šiais klausimais:

1. Kaip turėtų atrodyti gaujų bazės ir kuriame žaidimo mieste (LS/Aplink sandy) norėtumėte jas matyti?
2. Kokias funkcijas turėtų atlikti gaujų hood'as/bazė - ar turi turėti inventorių, mašinas? Ar turėtų egzistuoti VIP komanda leidžianti teleportuotis į gaujos bazę?
3. Ar Policija turėtų galimybę reiduoti šias bazes? Jei taip, kokiu būdu turėtų prasidėti įsiveržimas, kiek turėtų būti online gaujos narių? Jeigu prieš tai atsakėte, kad reikalingas gaujos inventorius bazėje - ar Policija galėtų atimti iš inventoriaus daiktus sėkmingo įsiveržimo metu?
4. Kaip vyktų gaujų karai, identiška sistema kaip su sandėliais? Ar turite kitokių pasiūlymų?

Kuo geriau struktūrizuotai aprašytos idėjos - tuo greičiau bus įgyvendintas atnaujinimas.

iy0BEgA.png

Pagarbiai
Gaujų priežiūra

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Pasidalinti atsakymais galite laisva forma arba pasiremti šiais klausimais:

1. Kaip turėtų atrodyti gaujų bazės ir kuriame žaidimo mieste (LS/Aplink sandy) norėtumėte jas matyti? Pagrindą siečiau su LS ribomis, bet tiks tiek LS tiek sandy nes ateityje nežinoma, kiek gaujų bus serveryje.
2. Kokias funkcijas turėtų atlikti gaujų hood'as/bazė - ar turi turėti inventorių, mašinas? Ar turėtų egzistuoti VIP komanda leidžianti teleportuotis į gaujos bazę? Gaujų hoodo pasirinkimas turėtų būt toks: Prieš sukuriant gaujai, turi būti toje vietoje, kurioje nori jog būtų hood, sukūrus gaują aplinkui tavo vietą atsiranda violetinė zona kaip sandeliuose ir gamykloje. Manau jog net ir realus variantas būtų už gaujos taškus tobulinti gaujos hoodą kažkaip, pvž: sukuriant interjerą ar pickupą ginklų, kulkų pirkimui, pasigydymui kaip turi policijos darbas. Kaip ir dabar egzistuoja taisyklė jog gaujos turi neliečiamybę gaujos hoode, šitas dalykas būtų išnaudojamas pilnai suteikus gaujoms "hoodo ribas". Manau jog inventorius galėtų būt naudojamas kaip atskira komanda, pvž į iventorių suteikti galimybę įdėti daiktus kaip: Narkotikus, ginklus, kulkas, šarvus vaistinėles. Galima pratęst mintį ir toliau, gal net ir tiktų jog būtų padarytas atskiras fondas prieinamas visiems gaujos nariams arba padarius atskirą rangą ir suteikus galimybę paiimti tam tikrą kiekį pinigų iš fondo pvž pritrūkus pinigų šarvam ar kulkomis.
Dėl vip komandos iškart manau jog daugelis sutiktų, jog atskira komanda būtų reikalinga, bet mano atžvilgiu geriau būtų jog tai būtų prieinama oficialioms gaujoms.

3. Ar Policija turėtų galimybę reiduoti šias bazes? Jei taip, kokiu būdu turėtų prasidėti įsiveržimas, kiek turėtų būti online gaujos narių? Jeigu prieš tai atsakėte, kad reikalingas gaujos inventorius bazėje - ar Policija galėtų atimti iš inventoriaus daiktus sėkmingo įsiveržimo metu? Taip visu 100%. Tačiau, vėl atsiras problemų ir panašiai, tad ateinančiam update siūlau padaryt jog sukūrus hoodo vietą, atsirastų riba ant minimapo kaip, kad dabar sandėliai ar gamyklos turi jas pavyzdys. Tą padarius, pridėti atskirą komandą /reidas ir pilną pavadinimą arba tiesiog papildoma GUI lentelė su pasirinkimu kuriai gaujai bus taikomas reidas. Online gaujų narių kiekis turėtų būti bent 6. 5 nariai ir 1 lyderis. Daiktų atimt nelabai būtų logiška, labiau siūlyčiau padaryti taip, jog jeigu policininkai sėkmingai išlaiko reidą - papildoma piniginė premija, kaip uždarius banką ar laimėjus gamyklą.
4. Kaip vyktų gaujų karai, identiška sistema kaip su sandėliais? Ar turite kitokių pasiūlymų? Vietos kuriose man asmeniškai patiktų gaujų karai yra šios - paspausti. Tačiau sistemišku atžvilgiu nedaryti kaip sandėlių, geriau padaryti taip, jog procentai kiltų pagal išbuvimą zonoje ir pagal nužudymus pabaigoje arba tiesiog: 1 kill = 1 taškas. Taip padarius gal baigsis pushinimai ir vyks daug didesni fightai nei būna sandeliuose, nes dabar grįžti, iš vienos pusės nušauna - ir vėl grįžinėji atgal. Laimėjus gaujų karą galėtų suteikti kažkokį tai prizą ar net kelis. Jeigu kažkas bus taikoma su ginklų gaminimu, kad ir gautum tas dalis ginklam modifikuot, gaujai taškų, piniginį prizą į gaujos seifą ir t.t. 

Pasiūlymai kitiems gal neatrodys patrauklūs bet manau, jog atsiras daug daugiau žmonių kurie prisidės prie pasiūlymų B-) 

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png

image.png.aee0ee6dba623b78a0262d76ff866d5f.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

 

  • Gaujų bazės turėtų būti sukurtos LS mieste aplink tam tikrus objektus, o dar geriau, kad oficialių gaujų lyderiai galėtų pakeisti hoodo lokaciją į norimą. Aišku, tam būtų ir tam tikri įgaliojimai bei ribos;
  • Gaujų lyderiai turėtų turėti galimybę pasirinkti hood'o lokaciją, tačiau ta lokacija turėtų būti geroje vietoje, t.y. prie tam tikro namo (kaip šiuo metu esančios ir buvusios gaujos turėdavo) ar prie tam tikro objekto, kuris nėra naudojamas serverio sistemoms ir yra LS miesto ribose;
  • Gaujų lyderiai turėtų turėti galimybę pasirinkti hood'o zoną, tačiau tą ribotų sistema (iki kiek ta zona gali būti išplėsta). Gaujų lyderiai turėtų būti atsakingi pasirinkdami zoną, kadangi tai įtakos tiek veiksmą, tiek transporto (vėliau bus paminėta) išdėstymą.
  • Gaujų lyderiai turėtų turėti galimybę pasirinkti zonos (hood'o) spalvą iš sistemos duotų. Spalvos gali būti įvairios, tačiau šios spalvos būtent ir atspindės zonos ribas bei per žemėlapį, žinant norimos gaujos spalvą, galima būtų jų hood'ą lengvai rasti, nereiktų landžioti po gaujų temas ir ieškoti su priartinimo stiklu. Spalva turėtų būti tokia pati, kaip ir aprangos akcentas.
  • Gaujų lyderiai turėtų turėti galimybę hood'o zonoje turėti transporto priemones. Transporto priemonių veikimas su gaujomis veiktų paprastai - gaujos lyderiams, perkant iš automobilių transporto salono transporto priemonę, kuri nėra importas (turėtų būti paprasta, vanilla tr. priemonė), leis pasirinkti ar pirkti ją sau, ar gaujos transportui. Nupirkus tr. priemonę gaujos transportui, bus leidžiama koreguoti tr. priemonės vietą zonos ribose bei visi gaujos nariai galės vairuoti šias tr. priemones.
  • Gaujų hood'ai turėtų turėti gaujų fondus/inventorius, kurie atliktų ginklų/amunicijos/šarvų/vaistinėlių/narkotikų įdėjimo/išėmimo visiems gaujos nariams einamąją funkciją (lyderiai gali užrakinti šį seifą, kad gaujos nariai nieko negalėtų su juo daryti).
  • Gaujų hood'ai turėtų turėti drabužines/spintas ar kažką tokio, kurie galbūt net ir būtų gaujų hoodų interjėruose (jei tokie kažkada bus), kad gaujų nariai galėtų visi devėti tą pačią aprangą, kuri gali būti į spintą/drabužinę įdėta tik gaujos lyderių.
  • Gaujų hood'ai turėtų turėti VIP teleportacijos komandą /vtg, kuri nuteleportuotų į gaujos hood'ą. Teleportacijos vietą galėtų pasirinkti lyderiai. Teleportacijos vieta galėtų būti tik hood'o zonoje.
  • Policija turėtų turėti galimybę reiduoti šias bazes. Turėtų būti bent 5 gaujos nariai prisijungę, kaip ir yra su gamyklomis (teisėsaugos atžvilgiu). Sėkmingo įsiveržimo metu teisėsauga gali tikrinti gaujos inventorių (turėtų veikti sistemiškai) ir rasti iki 25% gaujos inventoriuje buvusios amunicijos, kurią tuomet turėtų atgabenti į Policijos Departamento bazę ir už tai gauti kokį nors atlygį, kuris taip pat yra subjektyvus (galbūt atlygis būtų vertas kulkų vertės iš ginklų parduotuvės). (dėl ginklų - tiesą sakant nežinau. nemanau, kad būtų sąmoninga atimti ginklus, tačiau viskas subjektyvu).
Redaguota nario Saul_Combs

18th.png

.: 18th Street Gang :.

 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

  • po 1 mėnesio...

Jūs rimtai? Norit kaip ir SAMPe grindinti dėl taškų, kad kažką pasiupgradinti?.. Atsipeikėkit. alt:V programa turi daug daugiau galimybių nei, kad SAMPas, taip, kad turėdami tokią progą - išnaudokit ją prasmingai. Ir pamirškit tas taškų sistemas, cmon... Už lango 2024 metai, žmonės :///

1.1. Gaujų teritorijos; Teritorijų lokacijos, būtų išrinktos žaidėjų nuožiūrą. Tam, kad turėti gaujai angarą ( žr. 2.1. punktą ), visų pirmą reiktų užimti pasirinktą teritoriją. Kas, jei visos teritorijos užimtos? Ne bėda, gaujos lyderiai galėtų perimti teritorijas iš gaujų. Kokia nauda iš teritorijų? Gaujos, turinčios teritoriją, turėtų privalumų, vieni iš jų - angaras; kuriame gaujų lyderiai, bet kada galėtų išduoti amuniciją, ginklus, vaistinėles, galima būtų ir pačiam GP sužaist kaip nors su taisyklėm, ko negalėtų daryti gaujos, neturinčios teritorijos.

1.2. Teritorijos užėmimas; Tam, kad užimti teritoriją, reiktų prisijungsių bent X gaujos narių, tarp jų pagrindinis gaujos lyderis bei bent X teisėsaugininkų. Gaujos nariams įžengus į teritoriją, teisėsauga gautų pranešimą, pvz: Gauja "debatai" kėsinasi užimti X teritoriją, esančią Los Santos mieste. Gaujos tikslas, teritoriją išlaikyti 20 minučių, neišlaikius - gauja pralaimi ir teritorija lieka neužimta. Išlaikius - gauja gautų tą teritoriją bei 24 val. neliečiamybę, t.y. 24 val. į gaujos teritoriją, niekas negalėtų kėsintis.

2.1. Gaujų angarai; Gaujos angaras ( sandėlys ) - gauja užėmusi teritoriją, turėtų 1 lvl. ( iš 3 ) angarą. 1 lvl. angaras - gauja, tegali pasidėti X kiekį amunicijos bei ginklų. 2 lvl. angaras - gauja, tegali pasidėti X kiekį amunicijos, ginklų, gali nusipirkti nuosavus automobilius. 3 lvl. angaras - tas pats kaip ir praeituose lygiuose, dasidėtų galimybė, įstatyti apsaugos sistemą ( žr. 2.2. punktą ).

2.2. Apsaugos sistema; Gaujai turėti apsaugos sistemą, būtų didelis privalumas. Gaujos lyderis, norint apsisaugoti savo teritoriją, turėtų galimybę aplink teritoriją primėtyti minų. Ant kurių galėtų užlipti teisėsauga ar kitos gaujos norinčios perimti teritoriją. Ir kt. privalumų. ( Su minom, tai tik pavyzdys, ant kelio užvedžiau, kaip ir ką palieku jum spręst ).

Pastaba: Gaujai, praradus teritoriją, esamas sandėlio lygis pradings bei jame esantis turinys.

Pamatą kaip ir pastačiau, o smulkias detales, kaip angaro lygio pasikėlimas, užimtos teritorijos grobimas ir kt. - palieku Jums galvot. 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...