Max_Tosha Paskelbta Rugpjūtis 16, 2022 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 16, 2022 Pagrindinė administracija Pagrindinė administracija yra atsakinga už visą projektą. Pagrindiniai administratoriai sprendžia problemas, rūpinasi projekto vystymu ir plėtra. Stenkis į pagr. administraciją kreiptis tik svarbiais klausimais, kurių nepavyko išspręsti kartu su projekto komandos nariais. Edga_Kesa Techniniai reikalai Projekto įkūrėjas ir savininkas. Atsakingas už techninius reikalus, projekto paslaugas, bendradarbiavimą su partneriais. Žinute: Rašyti man | Discord: @Edgaras#7381 | El. paštu: admin@lmg5.lt nuo 2021-09-17 Max_Tosha Bendruomenės reikalai Projekto įkūrėjas ir savininkas. Atsakingas už bendruomenės reikalus, projekto komandą, pagalbą žaidėjams, bendradarbiavimą su partneriais. Žinute: Rašyti man | Discord: @ARTacp#2878 | El. paštu: admin@lmg5.lt nuo 2021-09-24 Projekto komanda Projekto žaidėjai, kurie sutiko prisidėti prie projekto vystymo ir plėtros. Kiekvienas projekto komandos narys gali būti atsakingas už skirtingas sritis. Tu gali kreiptis į projekto komandos narius visais klausimais, jeigu nežinos atsakymo – jie Tavo klausimą perduos kas galės Tau padėti. Mantas_Cancel ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @Mantas#4036 nuo 2022-08-12 Saint_George ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @Saint#3028 nuo 2022-08-12 Gugis_Fanta ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @Heraklis#6199 nuo 2022-08-12 Luksis_Flux ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @Don#8222 nuo 2023-03-12 Justis_Ltu ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @jutas#2680 nuo 2023-03-12 Eimis_Mag ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @eima nuo 2023-09-05 Avoidedas_Nakuj ADMIN narys + Gaujų prižiūrėtojas ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Taip pat už Gaujų priežiūrą. Žinute: Rašyti man | Discord: @dediova nuo 2024-06-18 Terry_Snow Direktorių ir Gaujų priežiūra ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Taip pat už Direktorių ir Gaujų priežiūrą. Žinute: Rašyti man | Discord: @ridas. nuo 2024-08-05 Pasveikink projekto komandą! Mantas_Cancel, Saint_George, Vytautas_Jonaitis ir 23 kiti(-ų) sureagavo į tai 13 1 12 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai