Max_Tosha Paskelbta Rugpjūtis 16, 2022 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 16, 2022 Pagrindinė administracija Pagrindinė administracija yra atsakinga už visą projektą. Pagrindiniai administratoriai sprendžia problemas, rūpinasi projekto vystymu ir plėtra. Stenkis į pagr. administraciją kreiptis tik svarbiais klausimais, kurių nepavyko išspręsti kartu su projekto komandos nariais. Edga_Kesa Techniniai reikalai Projekto įkūrėjas ir savininkas. Atsakingas už techninius reikalus, projekto paslaugas, bendradarbiavimą su partneriais. Žinute: Rašyti man | Discord: @Edgaras#7381 | El. paštu: admin@lmg5.lt nuo 2021-09-17 Max_Tosha Bendruomenės reikalai Projekto įkūrėjas ir savininkas. Atsakingas už bendruomenės reikalus, projekto komandą, pagalbą žaidėjams, bendradarbiavimą su partneriais. Žinute: Rašyti man | Discord: @ARTacp#2878 | El. paštu: admin@lmg5.lt nuo 2021-09-24 Robke_Gang Serverio administracijos priežiūra Atsakingas už administratorių, prižiūrėtojų priežiūrą ir atrankas. Žinute: Rašyti man | Discord: @__hidden nuo 2025-07-28 Projekto komanda Projekto žaidėjai, kurie sutiko prisidėti prie projekto vystymo ir plėtros. Kiekvienas projekto komandos narys gali būti atsakingas už skirtingas sritis. Tu gali kreiptis į projekto komandos narius visais klausimais, jeigu nežinos atsakymo – jie Tavo klausimą perduos kas galės Tau padėti. Mantas_Cancel ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @Mantas#4036 nuo 2022-08-12 Saint_George VIP prižiūrėtojas + ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. VIP prižiūrėtojas (nuo 2025-09-06). Atsakingas už VIP narių papeikimų tikrinimą ir jų priežiūrą Serveryje. Žinute: Rašyti man | Discord: @Saint#3028 nuo 2022-08-12 White_Glue ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @whiteglue nuo 2024-12-25 Dominykas_Snow VIP prižiūrėtojas + ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. VIP prižiūrėtojas (nuo 2025-02-11). Atsakingas už VIP narių papeikimų tikrinimą ir jų priežiūrą Serveryje. Žinute: Rašyti man | Discord: @domke3338 nuo 2024-12-25 Jack_Froxes ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @epicas. nuo 2025-11-17 The_Dude ADMIN narys ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Žinute: Rašyti man | Discord: @dudexaz nuo 2025-11-17 Hoperis_Code ADMIN narys + Darbų ir gaujų prižiūrėtojas ADMIN narys. Atsakingas už tvarkos palaikymą, renginių organizavimą ir pagalbą žaidėjams. Darbų ir gaujų prižiūrėtojas. Atsakingas už tvarkos priežiūrą gaujose ir darbuose bei darbų su pakvietimu valdžios rinkimus. Žinute: Rašyti man | Discord: @lockedas nuo 2025-11-17 Pasveikink projekto komandą! Shiva_Power, Mantas_Cancel, Augis_Dash ir 25 kiti(-ų) sureagavo į tai 14 1 13 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai