Vaiduliz_Haris Paskelbta Balandis 4, 2025 Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2025 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Vaiduliz_Haris 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mikulis_Mikul 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Policininkams draudžiama būti nelegalių krovinių pasikrovimo teritorijose, jose rakinti, įtarti ar tikrinti fūristų darbuotojus. Į pasikrovimo teritoriją galima patekti tik tuo atveju, jei yra gaudomas nusikaltėlis (ne Fūristas) arba su tikslu naikinti narkotinius augalus. Išimtis taip pat galioja jei jau bėgantis (/bega) fūristas tyčia nuvyko į nelegalaus krovinių pasikrovimo teritoriją norėdamas pasislėpti. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):0 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/k1mRfqC2ZD7bmL9ek?invite=cr-MSxEVUssMjEzMzYxNTcz Danielius_Yoko ir Edvinas_Mapp sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikulis_Mikul Paskelbta Balandis 4, 2025 Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2025 (redaguota) Labas, nelabai suprantu, kodėl aš tiesiog keliu negaliu važiuoti, aš nebuvau, nesėdėjau ten ir nelaukiau kažkokios fūros atvažiuojančios tame pasikrovime, o tiesiog jį pravažiavau, negaudžiau nei fūristo, nei rakinau kažką. Aš nors ir iš toli pravažiuosiu tą pasikrovimą, matysiu, kad ta fūra kraunasi. Redaguota Balandis 4, 2025 nario Mikulis_Mikul Danielius_Yoko sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaiduliz_Haris Paskelbta Balandis 4, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 4, 2025 prieš 1 minutę, Mikulis_Mikul rašė: Labas, nelabai suprantu, kodėl aš tiesiog keliu negaliu važiuoti, aš nebuvau tame pasikrovime, o tiesiog jį pravažiavau, negaudžiau nei fūristo, nei rakinau kažką. Policininkams draudžiama būti nelegalių krovinių pasikrovimo teritorijose. Nepirmas kartas kai tu taip "pravažiuoji", nebuvo reaguojama ir nebuvo rašyta papeikimai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Balandis 5, 2025 Dalintis Paskelbta Balandis 5, 2025 Nematyt, kad darbuotojas būtų įvažiavęs į fūristų pasikrovimo zoną – jis tik pravažiavo pro šalį, nesustojo ir nieko nelaukė. Priešingai, galima sakyti, kad keistai persekiojai mano darbuotoją, kas galėjo lemti jo sprendimą pasukti į dešinę pusę tam, kad įvertintų tavo ketinimus ir įsitikintų, ar tikrai jį seki. Papeikimas atmestas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai