Vaiduliz_Haris Paskelbta Balandis 4 Dalintis Paskelbta Balandis 4 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Vaiduliz_Haris 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mikulis_Mikul 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Policininkams draudžiama būti nelegalių krovinių pasikrovimo teritorijose, jose rakinti, įtarti ar tikrinti fūristų darbuotojus. Į pasikrovimo teritoriją galima patekti tik tuo atveju, jei yra gaudomas nusikaltėlis (ne Fūristas) arba su tikslu naikinti narkotinius augalus. Išimtis taip pat galioja jei jau bėgantis (/bega) fūristas tyčia nuvyko į nelegalaus krovinių pasikrovimo teritoriją norėdamas pasislėpti. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):0 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/k1mRfqC2ZD7bmL9ek?invite=cr-MSxEVUssMjEzMzYxNTcz Danielius_Yoko ir Edvinas_Mapp sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikulis_Mikul Paskelbta Balandis 4 Dalintis Paskelbta Balandis 4 (redaguota) Labas, nelabai suprantu, kodėl aš tiesiog keliu negaliu važiuoti, aš nebuvau, nesėdėjau ten ir nelaukiau kažkokios fūros atvažiuojančios tame pasikrovime, o tiesiog jį pravažiavau, negaudžiau nei fūristo, nei rakinau kažką. Aš nors ir iš toli pravažiuosiu tą pasikrovimą, matysiu, kad ta fūra kraunasi. Redaguota Balandis 4 nario Mikulis_Mikul Danielius_Yoko sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vaiduliz_Haris Paskelbta Balandis 4 Autorius Dalintis Paskelbta Balandis 4 prieš 1 minutę, Mikulis_Mikul rašė: Labas, nelabai suprantu, kodėl aš tiesiog keliu negaliu važiuoti, aš nebuvau tame pasikrovime, o tiesiog jį pravažiavau, negaudžiau nei fūristo, nei rakinau kažką. Policininkams draudžiama būti nelegalių krovinių pasikrovimo teritorijose. Nepirmas kartas kai tu taip "pravažiuoji", nebuvo reaguojama ir nebuvo rašyta papeikimai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Balandis 5 Dalintis Paskelbta Balandis 5 Nematyt, kad darbuotojas būtų įvažiavęs į fūristų pasikrovimo zoną – jis tik pravažiavo pro šalį, nesustojo ir nieko nelaukė. Priešingai, galima sakyti, kad keistai persekiojai mano darbuotoją, kas galėjo lemti jo sprendimą pasukti į dešinę pusę tam, kad įvertintų tavo ketinimus ir įsitikintų, ar tikrai jį seki. Papeikimas atmestas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai